Home Tel.: +376 885 252andorraespanyolfrancesIngles

Estàs aquí:

HomeSobre NosaltresPolítica
La nostra Política

Política d´ètica, honestedat i transparència.

Entenem la política d’ètica, honestedat i transparència de la Societat L’ORFEBRE, S.A., com l’obligació d’aquesta de conèixer i complir amb les obligacions derivades de la lluita contra el blanqueig de diners, vingui d’ on vingui, i pel procediment industrial que sigui.

Entenem que també que el compliment d’aquestes obligacions per part de la refineria L’ORFEBRE, S.A., no es limiten únicament al coneixement i compliment de la legislació andorrana a Andorra, sinó a totes aquelles en el que l’origen del mineral tingui com a destí final la Societat L’ORFEBRE, S.A. a Andorra. És per això que creiem necessari actuar des de l’origen (productor/miner o comerciant), fins al client final o la col·locació de l’or en el mercat internacional.

La transparència en aquestes operacions és imprescindible, i per tant, d’obligat compliment per part de la Societat, els seus socis i els seus empleats.

En aquest sentit, la Societat no acceptarà cap encàrrec de servei o refinatge que no hagi passat els corresponents controls duaners andorrans. Tampoc acceptarà cap mineral de cap societat que no hagi passat el COMPLIANCE corresponent.
La Societat L’ORFEBRE, S.A. no acceptarà metalls de zones en conflicte bèl·lic o amb prohibicions internacionals. Tampoc acceptarà or d'origen desconegut, dubtós o susceptible d´ésser de contraban.

Per refermar totes aquestes actuacions, hem elaborat el nostre Codi d’ Ètica.
Aquest document és l’expressió concreta de la nostra cultura i dels nostres valors ètics.
Implica una guia de comportament i de conducta i reafirma els nostres millors estàndards d’honestedat  i integritat.
Ens ajuda a fer millor tot allò que ja estàvem fent bé.

És evident que l’ètica empresarial s’ha convertit en una peça fonamental per al sosteniment i sostenibilitat de l’empresa, així com per a contribuir de manera positiva en el món en el que treballem.
És per això, que en el nostre Codi d’ Ètica té una importància central per a tots els que treballen a/o per L’ORFEBRE, S.A.

El nostre Codi reuneix els continguts següents:

  • Tots els valors ètics que guiaran les nostres actuacions.
  • La conducta esperada amb els nostres grups d’interès més significatius.
  • Els principis i conductes que aquests grups esperen.
  • Actuacions per fer complir aquest Codi i els canals per comunicar les inquietuds i els dubtes.