Home Tel.: +376 885 252andorraespanyolfrancesIngles

Estàs aquí:

HomePolítiquesde Privacitat
Tenim diferents polítiques:

Política de Privacitat

L’ORFEBRE, S.A., i segons la Llei  15/2003, del 18 de desembre 2003, qualificada de Protecció de dades personals (LQPD) l’ informa que les dades que vostè ens facilitarà mitjançant la nostra web, sigui enviant-nos els formularis omplerts, o els seus correus electrònics quedaran registrats i s’incorporaran en el fitxer reservat a tal fi i servirà per a gestionar les seves peticions i realitzar les gestions comercials necessàries per a la nostra empresa i reenviar-li la documentació que vostè ens hagi sol·licitat. (www.apda.ad).

El sol fet que vostè ens enviï les dades de caràcter personal implicarà que ens dóna el seu consentiment per poder-les incorporar en el nostre fitxer i poder-les tractar després segons les especificacions abans descrites.

L’ORFEBRE, S.A. es compromet al compliment de mantenir en secret totes aquestes dades i tractar-les amb confidencialitat i s’adoptaran totes les mesures necessàries per mantenir-les en confidencialitat.

Segons indica la Llei  15/2003 vostè podrà revocar aquest consentiment , o modificar alguna de les dades, sol·licitant-ho per escrit. Aquesta revocació no tindrà mai un efecte retroactiu.

Vostès garantiran que totes les dades personals facilitades o mitjançant la nostra pàgina web són veritables i fidels a la seva realitat. Vostè es responsabilitza de comunicar-nos qualsevol modificació a fi que en tot moment s’acordin a la seva situació actual.